Husqvarna sluit zich aan bij de Power for All Alliance

14 juni 2022

Husqvarna sluit zich nu aan bij de Power for All Alliance, een van ’s werelds grootste merkoverschrijdende accusystemen. De alliantie, die twee jaar geleden werd opgericht, is gebaseerd op één gezamenlijk 18V-accusysteem voor alle aangesloten merken. Dit maakt het voor consumenten mogelijk om dezelfde accu voor meerdere apparaten in en om hun huis te gebruiken, […]

Husqvarna sluit zich nu aan bij de Power for All Alliance, een van ’s werelds grootste merkoverschrijdende accusystemen. De alliantie, die twee jaar geleden werd opgericht, is gebaseerd op één gezamenlijk 18V-accusysteem voor alle aangesloten merken. Dit maakt het voor consumenten mogelijk om dezelfde accu voor meerdere apparaten in en om hun huis te gebruiken, ongeacht de fabrikant.

De Power for All Alliance omvat veel toonaangevende fabrikanten van accu-aangedreven producten voor gebruik in huis en tuin. Nu is het tijd voor Husqvarna om zich aan te sluiten, gedreven door een sterke focus op slimme accu-oplossingen voor de eigen tuin. Gardena, een ander tuinmerk binnen de Husqvarna Group, sloot zich twee jaar geleden al aan bij de alliantie. Tot op heden zijn er wereldwijd meer dan 25 miljoen accu’s verkocht die de Power for All Alliance ondersteunen.

“Het is onze passie om consumenten te helpen hun tuin op een slimme, handige en duurzame manier te verzorgen. Om deze eenvoudige reden zijn we erg blij om ons aan te sluiten bij deze alliantie. We weten dat veel consumenten één sterke en betrouwbare accu willen die ze kunnen gebruiken voor meerdere van hun huis- en tuingereedschap. Eén accuoplossing, in plaats van meerdere, is beter voor het milieu en bespaart ook geld voor de consument’, zegt Sofia Axelsson, President Residential EPAC, Husqvarna Forest & Garden.

Husqvarna wil komend jaar een nieuw assortiment voor tuinbezitters op de markt brengen, dat compatibel zal zijn met het Power for All-accusysteem. De nieuwe serie zal verkocht worden via Husqvarna’s bestaande dealernetwerk en e-com.

“We zijn erg blij dat Husqvarna zich aansluit bij de Power for All Alliance, om weer een sterk wereldmerk aan boord te hebben ten behoeve van gebruikers wereldwijd. Dit is een nieuwe stap in de richting van onze visie voor de nabije toekomst – gebruikers het beste en breedste merkoverkoepelende 18V-systeem bieden voor de bediening van elektrisch gereedschap, tuingereedschap en huishoudelijke apparaten en daarmee maximale toegevoegde waarde. Wij zijn verenigd door het gemeenschappelijke doel om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Het omgaan met veel verschillende accu’s en laders behoort binnenkort tot het verleden”, aldus Henk Becker, President van Bosch Power Tools.

Power for All Alliance

Het gemeenschappelijke doel van de Power for All Alliance is om gebruikers het grootste merkoverschrijdende accusysteem te bieden dat het breedste scala aan toepassingen voor hun huis ondersteunt: doe-het-zelf-apparaten, tuin- en reinigingsapparatuur, huishoudelijke apparaten, producten voor oppervlaktecoating, voor vrije tijd en kamperen, om er maar een paar te noemen. De huidige leden van de Power for All Alliance, naast Husqvarna, Gardena en Bosch, zijn onder meer Flymo, Gloria, Steinel, Rapid, Wagner, PerfectPro en Kübler Workwear.

Power For All Alliance
Power For All Alliance

Meer informatie rond de Power for All Alliance vind je op de website www.powerforall-alliance.com

Ook interessant voor jou