Husqvarna presenteert X-COM Active: het nieuwe lid van je boomverzorgingsteam

17 april 2023

X-COM Active biedt kristalheldere communicatie met een bereik van meer dan 400 meter, waardoor gebruikers gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Bovendien beschikt de hoofdtelefoon over Bluetooth-connectiviteit, zodat gebruikers ook kunnen bellen of hun favoriete muziek of podcast kunnen beluisteren. Je kan eenvoudig een telefoongesprek toevoegen aan het communicatieteam om teamleden toe te voegen die buiten […]

X-COM Active biedt kristalheldere communicatie met een bereik van meer dan 400 meter, waardoor gebruikers gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Bovendien beschikt de hoofdtelefoon over Bluetooth-connectiviteit, zodat gebruikers ook kunnen bellen of hun favoriete muziek of podcast kunnen beluisteren. Je kan eenvoudig een telefoongesprek toevoegen aan het communicatieteam om teamleden toe te voegen die buiten bereik zijn of nog niet in de X-COM Active hebben geïnvesteerd.

– “We zijn verheugd om de nieuwe hoofdtelefoon voor te stellen aan al wie in de boomverzorging werkt. We kennen de specifieke uitdagingen waarmee boomverzorgers worden geconfronteerd en zijn trots dat we ze een oplossing kunnen bieden die aan hun specifieke behoeften voldoet. We zijn ervan overtuigd dat X-COM Active de communicatie en de productiviteit van boomverzorgers zal verbeteren, en we kijken ernaar uit om het in actie te zien”, aldus Carl-Magnus Lunner, Product Manager Head PPE & Climbing Equipment bij Husqvarna.

Het lichte en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het bewegingen niet belemmert en geen ongemak veroorzaakt.
Naast de communicatiemogelijkheden biedt de hoofdtelefoon een superieure geluidskwaliteit. De boommicrofoon en de omgevingsluisterfunctie zorgen voor duidelijke communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen.

X-COM Active is ontworpen om effectieve communicatie tussen teamleden te vergemakkelijken. Of je nu een complexe taak moet coördineren, je teamleden wilt waarschuwen voor een potentieel gevaar of gewoon een grap wilt delen om de sfeer erin te houden, met deze hoofdtelefoon zit je goed.

X-COM Active wordt geleverd in twee versies, met hoofdband en met helmbevestiging. Beide versies worden in augustus 2023 wereldwijd uitgerold.

Feiten:

  • Kristalheldere communicatie tussen maximaal 10 teamleden.
  • Full duplex voor duidelijke communicatie in beide richtingen tegelijk en de mogelijkheid om een gesprek op elk moment te onderbreken.
  • Ontwikkeld voor extreem veeleisende werkomstandigheden. IP45-gecertificeerd en bestand tegen regen, wind, kou en hitte.
  • De boommicrofoon en de omgevingsluisterfunctie zorgen voor duidelijke communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen.
  • 3 privékanalen om het team in kleinere groepen te verdelen.
  • Maakt eenvoudig verbinding met maximaal twee apparaten via Bluetooth (versie 5.2) om te bellen en naar muziek te luisteren. De teamcommunicatie heeft altijd prioriteit.
  • Mensen zonder X-COM Active kunnen via de telefoon met je (of met je team) communiceren.

Ook interessant voor jou