Husqvarna organiseert Digital Living City 2020

17 november 2020

Living City, de internationale conferentie georganiseerd door Husqvarna over duurzame groenvoorziening in de toekomst, gaat dit jaar digitaal. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen professionals en wetenschappers samen om kennis te delen en ideeën te presenteren over de toekomst van duurzaam (stedelijk) groenonderhoud en boomverzorging. Het Zweedse merk streeft er immers naar het verschil te maken […]

Living City, de internationale conferentie georganiseerd door Husqvarna over duurzame groenvoorziening in de toekomst, gaat dit jaar digitaal. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen professionals en wetenschappers samen om kennis te delen en ideeën te presenteren over de toekomst van duurzaam (stedelijk) groenonderhoud en boomverzorging.


Het Zweedse merk streeft er immers naar het verschil te maken voor zowel zij die werkzaam zijn in de professionele landschapsarchitectuur en boomverzorging, als voor zij die genieten van groene buitenruimtes.

Internationale experts aan het woord

Husqvarna nodigt u daartoe graag uit op 1 december om tijdens hun digitaal event, Digital Living City 2020, internationale experts en opinieleiders op het gebied van duurzame landschapsarchitectuur en boomverzorging te ontmoeten.
Gastsprekers Winy Maas (bekroond Nederlands architect en mede-oprichter van architectenbureau MVRDV) en Dan Mabe (oprichter en CEO van Americam Green Zone Alliance) delen hun unieke inzichten over stedelijk groen.

Husqvarna innovaties

Tijdens het event neemt u tevens deel aan de onthulling van aankomende Husqvarna-innovaties en baanbrekende technologieën.
Husqvarna geeft een preview van de toekomst van het professioneel en grootschalig geautomatiseerd maaien.

Hugsi, de Husqvarna Urban Green Space Index

Daarenboven wordt de nieuwe HUGSI (Husqvarna Urban Green Space Index) bekendgemaakt. Deze index is een AI-satellietoplossing die de groenheid van steden over de hele wereld kwantificeert door de groene ruimten van bovenaf te bekijken. Het doel is om de groei veilig te stellen en te verbeteren, alsook de groene ruimten in stedelijke gebieden te onderhouden.
Ook benieuwd of Brussel dit jaar opnieuw uitgeroepen wordt tot laureaat in de categorie “Best health of urban vegetation”?

Afsluitend wordt een paneldiscussie gehouden waar alle sprekers beschikbaar zijn voor vragen.

Praktische info

Wanneer: dinsdag 1 december 2020 van 16u tot 17u15

Hoe: Registreren via https://husqvarna-living-city-2020.confetti.events/

Ook interessant voor jou