Husqvarna onthult een mobiele, modulaire laadoplossing waarmee tuinarchitecten en boomverzorgers hun up-time kunnen maximaliseren

26 oktober 2023

De nieuwe mobiele laadoplossing voor accu’s is ontworpen om een volledige werkdag stroom te leveren en is een modulair systeem dat gebruik maakt van Husqvarna-laadunits. Klanten kunnen kiezen voor standaardunits of op maat gemaakte installaties voor een volledige integratie van hun productvloot in hun voertuigen. Dankzij een strategisch partnerschap met Work System biedt Husqvarna nu […]

De nieuwe mobiele laadoplossing voor accu’s is ontworpen om een volledige werkdag stroom te leveren en is een modulair systeem dat gebruik maakt van Husqvarna-laadunits. Klanten kunnen kiezen voor standaardunits of op maat gemaakte installaties voor een volledige integratie van hun productvloot in hun voertuigen.

Dankzij een strategisch partnerschap met Work System biedt Husqvarna nu mobiele accu-oplaadoplossingen aan met integratie in hun voertuigen op maat van hun behoeften. Het systeem is ontworpen om de opslag en het opladen van accu’s, accessoires en producten van Husqvarna te ondersteunen. Voor een veilige en robuuste gegevensverzameling kan het systeem worden uitgerust met de nieuwe Husqvarna Fleet Services Gateway HCM500. Dankzij de eenvoudige en probleemloze verbinding met Husqvarna Fleet Services is het perfect mogelijk om de vloot te beheren en de locatie van het product en de accu op te volgen, maar ook info over gebruiksstatistieken en de status en gezondheid van de accu te krijgen.

Met het nieuwe mobiele accubeheer van Husqvarna tillen landschapsarchitecten hun werk naar een hoger niveau. De nieuwe oplaadoplossing is niet langer gebonden aan de beperkingen van traditionele stroombronnen en zorgt ervoor dat alle essentiële gereedschappen direct op de locatie beschikbaar zijn. Dat bespaart tijdrovende ritten heen en weer voor het opladen of vervangen van accu’s of gereedschappen.

“We begrijpen de uitdagingen waarmee tuinarchitecten en boomverzorgers worden geconfronteerd om op tijd uitmuntende resultaten te leveren. Onze mobiele oplossing voor accubeheer in samenwerking met Work System biedt niet alleen een antwoord op deze uitdagingen, maar zet meteen ook een nieuwe standaard op het vlak van efficiëntie, gebruiksgemak en duurzaamheid in de sector van de landschapsarchitectuur. Bovendien bieden we onze klanten een volledige integratie van hun productvloot in hun voertuigen op maat, op basis van hun specifieke behoeften”, aldus Björn Trotzig, Director Product Management Battery & Charger bij Husqvarna.

Deze nieuwe mobiele accu-oplossing geeft landschapsarchitecten en stedelijke boomverzorgers de vrijheid en flexibiliteit om efficiënt te werken in om het even welke omgeving, zonder in te boeten op het vlak van prestaties. Met een reeks accugereedschappen en -apparatuur, waaronder kettingzagen, trimmers, bosmaaiers, heggenscharen, blazers en maaiers, streeft Husqvarna ernaar om een compleet gamma betrouwbare en goed presterende producten en accu’s te bieden die rechtstreeks vanuit het voertuig worden opgeladen. Alles op maat van de specifieke behoeften van de professional en om te voldoen aan de eisen van de meest uitdagende landschaps- en boomverzorgingsprojecten.

“Onze expertise op het vlak van het binnenwerk van voertuigen, gecombineerd met Husqvarna’s diepgaande kennis van de branche, staat garant voor een naadloze ervaring voor professionals. We streven ernaar om oplossingen te leveren die de verwachtingen overtreffen en een nieuw tijdperk inluiden voor de sector van de landschapsarchitectuur”, aldus Jonas Hallenborg, CEO van Work System.

Ongeëvenaard gebruiksgemak
Het accusysteem, naadloos geïntegreerd in het voertuig, stelt landschapsarchitecten en boomverzorgers in staat om al hun gereedschap binnen handbereik te hebben, waardoor het laden en lossen van zwaar materieel overbodig wordt en projecten efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Maximale up-time
Langere levensduur van de accu en de mogelijkheid om een hele dag ononderbroken te werken. De accu’s kunnen ’s nachts worden opgeladen, rechtstreeks in uw voertuig. Zo zijn aan het begin van de nieuwe werkdag alle accu’s volledig opgeladen en kunnen professionals zich op hun werk concentreren zonder zich zorgen te hoeven maken over uitval of storingen.

Deze geavanceerde accu-oplaadoplossing zorgt voor een ononderbroken workflow, zelfs bij de meest veeleisende projecten.

De nieuwe oplossing zal begin 2024 beschikbaar zijn via Husqvarna PRO-partners in geselecteerde markten in heel Europa.

Ook interessant voor jou