Husqvarna kondigt nieuwe samenwerking met Teufelberger aan

25 mei 2022

Husqvarna, specialist op het gebied van kettingzagen kondigt een samenwerking aan met Teufelberger, de expert in klimuitrusting. De samenwerking, die in 2022 van start gaat, kadert in de ambitie van Husqvarna om een bredere selectie van oplossingen te bieden voor boomverzorgers. Husqvarna heeft vastgesteld dat boomverzorgers en aannemers behoefte hebben aan producten en gereedschappen die […]

Husqvarna, specialist op het gebied van kettingzagen kondigt een samenwerking aan met Teufelberger, de expert in klimuitrusting.

De samenwerking, die in 2022 van start gaat, kadert in de ambitie van Husqvarna om een bredere selectie van oplossingen te bieden voor boomverzorgers. Husqvarna heeft vastgesteld dat boomverzorgers en aannemers behoefte hebben aan producten en gereedschappen die zijn ontworpen voor hun specifieke professionele behoeften, waaronder comfort, efficiëntie en veiligheid. De samenwerking met Teufelberger is een eerste stap in de ambitie van Husqvarna om haar kettingzaagaanbod aan te vullen met hoogwaardige producten die speciaal zijn gemaakt voor werken op hoogte.

De nieuwe klimuitrusting zal in de tweede helft van 2022 worden gelanceerd, waarbij de komende jaren nog meer nieuwe producten worden overwogen.

Ook interessant voor jou