Firma Beel gaat samenwerking aan met XCMG!

4 januari 2023

Om de groei van ons bedrijf te bestendigen en de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten te kunnen blijven garanderen zullen we naast het gamma Hitachi minikranen een 2e merk minikranen verdelen met name XCMG. Hiervoor hebben we een exclusieve overeenkomst afgesloten met het bedrijf XCMG, wereldwijd de 3e grootste leverancier van grondverzetmachines. Dit bedrijf met Europese […]

Om de groei van ons bedrijf te bestendigen en de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten te kunnen blijven garanderen zullen we naast het gamma Hitachi minikranen een 2e merk minikranen verdelen met name XCMG.

Hiervoor hebben we een exclusieve overeenkomst afgesloten met het bedrijf XCMG, wereldwijd de 3e grootste leverancier van grondverzetmachines. Dit bedrijf met Europese zetel en R&D afdeling in Düsseldorf (Duitsland) is in 183 landen actief met 38.000 werknemers, 14 fabrieken en 6000 service punten.

Met de zeer lange traditie van beide bedrijven (XCMG 1943 – Firma Beel 1932) blijven we garant staan voor continuïteit en de gekende Power of Service. XCMG is daarbij een kwaliteitsvolle partner die ons groeiverhaal in België verder ondersteunt.

Firma Beel zal met ingang van 1/1/2023 de verdeling van dit materiaal voor haar rekening nemen . Er werden diverse types kranen in het gamma opgenomen. Deze zijn vlot leverbaar uit voorraad. Alle XCMG minikranen worden standaard met 5j garantie/10.000u geleverd.

Maak kennis met het XCMG-gamma

Graag stellen wij het XCMG-gamma in primeur aan u voor waarbij u na een korte voorstelling, zelf de verschillende machines uitgebreid kan testen met een natje en een droogje.

U bent van harte welkom op een van volgende momenten:

– donderdag 9 februari om 19u in Lo-Reninge, Zuidschotestraat 25

– donderdag 16 februari om 19u in Wortegem-Petegem, Waregemseweg 75

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 3 februari via www.firmabeel.be/xcmg-borrel

Voor demo’s en/of informatie kan u verder contact opnemen met onze vertegenwoordigers:

Gerry Polfliet (+32 473 47 24 20 – gerry@firmabeel.be)

Thomas Peers (+32 495 29 78 95 – thomas@firmabeel.be)

Ook interessant voor jou