Elektrische TS Industrie Hakselaars

22 september 2022

Pols heeft op de GroenTechniek Holland Beurs de nieuwste lijn producten van TS Industrie; elektrische alleshakselaars geïntroduceerd. Deze nieuwe tak in de familie is compleet elektrisch aangedreven waardoor volledig emissievrij werken mogelijk is en ten alle tijden voldaan wordt aan strenge wet- en regelgeving rondom uitstoot. Maar dat is niet het enige voordeel van de nieuwe […]

Pols heeft op de GroenTechniek Holland Beurs de nieuwste lijn producten van TS Industrie; elektrische alleshakselaars geïntroduceerd. Deze nieuwe tak in de familie is compleet elektrisch aangedreven waardoor volledig emissievrij werken mogelijk is en ten alle tijden voldaan wordt aan strenge wet- en regelgeving rondom uitstoot. Maar dat is niet het enige voordeel van de nieuwe lijn elektrische producten. Zo is onder andere de geluidsproductie aanzienlijk lager doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een dieselmotor. Ook kan er efficiënter gewerkt worden door het constante motorkoppel van de elektromotor.

Voor de serie elektrische hakselaars zijn drie modellen geselecteerd: de GS/e PUMA voor gemengde greens tot 16 cm stamdiameter, de GS/e JAGUAR voor gemengde greens tot 18 cm stamdiameter en het topmodel van TS Industrie; de GS/e PANTHER voor gemengde greens tot 19 cm stamdiameter.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie? Houd dan onze website in de gaten of neem contact op met ons via:

E-mail: info@pols.nlof viaTelefoon: +31 (0)181 458 845

U kunt ook contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers:

Marc Reuter JR.:                                       +31643358042                                                                    marcjunior.reuter@pols.nl

PolsUw Machine, Onze Zorg

Ook interessant voor jou