Een beter gazon en mooiere tuin met de nieuwe Aspire™-gereedschappen van Husqvarna

14 februari 2023

De nieuwe Aspire™-serie van Husqvarna bestaat uit een set tuingereedschappen waarmee bewoners van voorsteden hun compacte tuin in topconditie kunnen houden. Ze zijn zo ontworpen dat ze zeer handig zijn in het gebruik en zo weinig mogelijk plaats innemen, maar toch efficiënt en krachtig genoeg zijn om goede resultaten te geven. Alle Aspire™-accuproducten worden aangedreven […]

De nieuwe Aspire™-serie van Husqvarna bestaat uit een set tuingereedschappen waarmee bewoners van voorsteden hun compacte tuin in topconditie kunnen houden. Ze zijn zo ontworpen dat ze zeer handig zijn in het gebruik en zo weinig mogelijk plaats innemen, maar toch efficiënt en krachtig genoeg zijn om goede resultaten te geven. Alle Aspire™-accuproducten worden aangedreven door 18V POWER FOR ALL-accu’s en -laders die kunnen worden gebruikt in combinatie met tal van andere producten en merken van zeven toonaangevende fabrikanten. Hoewel de Aspire™-producten een totaal nieuw ontwerp hebben, zijn ze gebaseerd op de beproefde kwaliteit en technologie van alle andere Husqvarna-producten. Het Aspire™-assortiment omvat een trimmer, snoeizaag, heggenschaar, bladblazer, robotmaaier en loopmaaier, en een nieuw opbergsysteem voor elk product.

Professionele gebruikers en landeigenaren vertrouwen voor hun gazon- en boomverzorging al tientallen jaren op de hoogwaardige producten van Husqvarna. Met de Aspire™-serie wordt het ook voor huiseigenaren met een compacte tuin gemakkelijker en betaalbaarder om hun gazon en tuin er fantastisch te laten uitzien.

Slimme en efficiënte tuingereedschappen voor wie compact woont

De Aspire™-producten zijn ontworpen voor mensen met weinig bergruimte die producten van topkwaliteit verwachten en ook oog hebben voor design. Ze zijn afgeslankt en opvouwbaar gemaakt zodat ze veel minder ruimte innemen. Een slimme opbergoplossing zorgt ervoor dat ze makkelijk compact kunnen worden opgeborgen, aangezien alle producten worden geleverd met een op maat gemaakte haak en een optionele set van opbergrail, plank en haak.

Om de duurzaamheid en flexibiliteit te verbeteren – en de gebruikers geld te doen sparen – hebben Husqvarna en verschillende andere marktleiders hun krachten gebundeld om een accuoplossing te ontwikkelen die geschikt is voor zeer uiteenlopende producten, ongeacht de fabrikant en het merk van het product. Alle Aspire™-accuproducten zijn compatibel met de 18V POWER FOR ALL-accu’s. Gebruikers zullen niet langer geplaagd worden door verschillende, incompatibele accu’s en laders die onnodig veel ruimte innemen en werden gemaakt met grondstoffen die voor iets anders hadden kunnen worden gebruikt.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan centraal bij de Aspire™-reeks. Alle producten worden gekenmerkt door een intuïtief ontwerp met opvallende kleuren voor de grijppunten, waardoor het zeer eenvoudig is om ze te starten en te gebruiken. Zelfs het uitpakken is zo eenvoudig mogelijk gemaakt om er nog sneller mee aan de slag te kunnen gaan. Een digitale ondersteunings- en introductiefunctie helpt gebruikers snel op weg, en als ze toch meer hulp nodig hebben, kunnen ze terecht bij een wereldwijd servicenetwerk.

Ook interessant voor jou