E-Worker wint de EIMA International Award

27 oktober 2020

Innovatie is altijd een van de pijlers van de Merlo Group geweest; Zelfs in de meest uitdagende momenten van haar geschiedenis is Merlo blijven investeren en geloven in de technologische evolutie als een fundamenteel punt om te blijven evolueren. Dit heeft geleid tot een internationaal erkend technologisch leiderschap en meer dan 80 geregistreerde patenten. E-Worker […]

Innovatie is altijd een van de pijlers van de Merlo Group geweest; Zelfs in de meest uitdagende momenten van haar geschiedenis is Merlo blijven investeren en geloven in de technologische evolutie als een fundamenteel punt om te blijven evolueren. Dit heeft geleid tot een internationaal erkend technologisch leiderschap en meer dan 80 geregistreerde patenten.

E-Worker – Merlo Group

Ook 2020 is geen uitzondering, dit jaar zet Merlo’s evolutie zich voort en heeft dit geleid tot de ontwikkeling van de eerste elektrische offroad-verreiker: de E-Worker. Als bewijs van het innovatieve systeem, heeft Merlo talloze internationale onderscheidingen ontvangen. Dit te beginnen met de gouden medailles die in Verona werden ontvangen voor de “Samoter Innovation Award” en in Parijs bij de “Grand Prix Matériel” uitgereikt door Chantiers de France en DLR.

Nu is er een nieuwe onderscheiding toegevoegd aan de lijst: de “EIMA International 20/21 Mentions” voor de “Integrale elektrische transmissie op e-Worker”.

De E-worker vermindert het geluidsniveau, vervuilende emissies en de bedrijfskosten. Dit terwijl de manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes verhoogt. Met de nieuwe software kunt u de status van de batterijen steeds volgen en het gebruik ervan optimaliseren, wat resulteert in een autonomie van 8 uur.

Ook interessant voor jou