Draadloze gras- en struikschaar GSH 18-20 Battery van Kärcher

28 augustus 2020

Nauwkeurig gras afknippen en struiken snoeien Het trimmen van smalle gazonstroken of moeilijk bereikbare randen is vaak één van de vervelendste tuinklusjes. Hetzelfde geldt voor het snoeien van struiken. De gras- en struikschaar GSH 18-20 Battery (18 volt) van Kärcher biedt echter een draadloze en gemakkelijke 2-in-1-oplossing. Dankzij het eenvoudige schroefsysteem kan bovendien snel gewisseld […]

Nauwkeurig gras afknippen en struiken snoeien

Het trimmen van smalle gazonstroken of moeilijk bereikbare randen is vaak één van de vervelendste tuinklusjes.

Hetzelfde geldt voor het snoeien van struiken. De gras- en struikschaar GSH 18-20 Battery (18 volt) van Kärcher biedt echter een draadloze en gemakkelijke 2-in-1-oplossing. Dankzij het eenvoudige schroefsysteem kan bovendien snel gewisseld worden tussen grasmes, voor het knippen van gazonranden, en struikmes, voor het snoeien van struiken.

Makkelijk en veilig in gebruik

De GSH 18-20 Battery zit in een handomdraai in elkaar en is dus meteen klaar voor gebruik. De diamantgeslepen messen met dubbelzijdig lemmet staan garant voor een strak en nauwkeurig snijresultaat bij het knippen van gazonranden en het snoeien van struiken. Dankzij de snijlengte van 20 centimeter (struikmes) en de snijbreedte van 12 centimeter (grasmes) kan er uiterst efficiënt gewerkt worden. De met rubber beklede en ergonomisch vormgegeven handgreep zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Of er nu gazonranden geknipt of struiken gesnoeid moeten worden, door het schroefsysteem kan er eenvoudig gewisseld worden tussen gras- en struikmes. En dat zonder gereedschap. Deze 1,3 kilogram lichte tuinhulp is bovendien voorzien van een ontgrendelingsmechanisme dat voorkomt dat de schaar onbedoeld start. Na afloop van de werkzaamheden kan de GSH 18-20 Battery plaatsbesparend opgehangen worden aan het ophangoog op het struikmes.

Kärcher Battery Universe

Het ‘Kärcher Battery Universe’ omvat twee batterijplatformen met steeds meer apparaten: van hogedrukreiniger en bladblazer tot multifunctionele zuiger. Zowel de compacte 18-voltbatterijen als de krachtige 36-voltbatterijen zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten, zodat een breed toepassingsgebied bestreken wordt. Het bijzondere: de batterijen zijn 100% compatibel met alle Kärcher-apparaten uit dezelfde spanningsklasse, ongeacht of ze nu behoren tot het Home & Gardenassortiment of het Professional-assortiment. Een unique sellingpoint van de Kärcher-batterijen is het lcd-scherm met ‘Real Time Technology’, dat naast de resterende batterijcapaciteit ook de resterende werk- en laadtijd in minuten aangeeft. De behuizing van de batterijen is uiterst stootvast en overeenkomstig beschermingsklasse IPX5 stof- en spatwaterdicht. Dankzij het efficiënte temperatuurbeheer leveren de batterijen ook bij

intensief gebruik een uitstekend vermogen. Hierbij beschermt de slimme celmonitoring tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Als een apparaat langere tijd niet gebruikt wordt, zorgt de procesgestuurde, automatische opslagmodus van deze batterijen voor een lange levensduur van de cellen.

GSH 18-20 Battery

Gewicht zonder batterij 1,3 kg

Batterijvermogen struikmes (18 V/2,5 Ah) 450 m

Batterijvermogen grasmes (18 V/2,5 Ah) 650 m

Batterijspanning 18 V

Snijlengte struikmes 20 cm

Tandafstand struikmes 10 mm

Snijbreedte grasmes 12 cm

Afmetingen (l x b x h) 582 x 100 x 174 mm

 

Ook interessant voor jou