Demo Groen is de grootste Belgische openlucht demonstratie van materiaal voor tuin en groene zones, sportvelden en stadsreiniging.

20 juli 2018

Demo Groen is een vakbeurs. Onze promotie richt zich enkel op de professionals in de sector. De bijna 4.700 bezoekers van vorige editie bestaan uit: Tuinaannemers en tuinarchitecten (41.8%) Dealers en retail (15.9%) Gemeenten (17.2%) Andere overheden (4.6%) Sportveldbeheerders en greenkeepers (2.8%) Scholen en opleidingsinstituten (5.10%) Andere (11.8%) Voor bezoekers is vooral het exposanten-aanbod van […]

Demo Groen is een vakbeurs. Onze promotie richt zich enkel op de professionals in de sector. De bijna 4.700 bezoekers van vorige editie bestaan uit:

Tuinaannemers en tuinarchitecten (41.8%)

Dealers en retail (15.9%)

Gemeenten (17.2%)

Andere overheden (4.6%)

Sportveldbeheerders en greenkeepers (2.8%)

Scholen en opleidingsinstituten (5.10%)

Andere (11.8%)

Voor bezoekers is vooral het exposanten-aanbod van Demo Groen belangrijk: de focus ligt op mechanisatie en dienstverlening en binnen die focus biedt Demo Groen een nagenoeg compleet overzicht van wat de markt te bieden heeft.

Standhouders

Drie dagen lang is Demo Groen dé ontmoetingsplek voor professionals actief in groenbeheer, stadsreiniging en sport- en recreatie-infrastructuur. Constructeurs, importeurs en verdelers van machines en werktuigen voor het beheer van groene zones, sportvelden en recreatieparken presenteren en demonstreren er de nieuwste machines, producten en diensten. Samen maken ze van Demo Groen het trefpunt voor de groensector.

Waarom deelnemen?

Demo Groen biedt zijn exposanten de kans om in een beperkte tijdspanne voor een beperkt budget een uitgelezen publiek te bereiken. Precies de specificiteit van de Demo Groen-exposanten die een compleet marktoverzicht bieden van de machinesector trekt de professional aan! Bovendien biedt Demo Groen de gelegenheid om het materiaal te demonstreren, iets waar iedereen met investeringsplannen naar uit kijkt.

Waar?

Demo Groen, de grootste Belgische demonstratie van materiaal voor tuin en groene zones, stadsreiniging, sport en spel, vindt plaats in het Park van Laken (Dikke Lindelaan – 1020 Brussel), nabij het Amerikaans Theater en het Atomium.

Wanneer?

De volgende editie van Demo Groen gaat door van zondag 9 tot dinsdag 11 september 2018.

www.demogroen.be

Ook interessant voor jou