De eerste TF65.9 in België!

12 februari 2021

Merlo SpA blijft trouw aan zijn filosofie en heeft besloten om een nieuw model te ontwerpen. Zo wil het bedrijf beantwoorden aan de recente vraag van klanten naar toepassingsmogelijkheden zoals een groot hefvermogen in combinatie met een ongeëvenaard besturings- en gebruiksgemak. Vandaag stelt Merlo SpA de nieuwe Turbofarmer TF65.9 voor, een concentraat van essentiële innovaties, […]

Merlo SpA blijft trouw aan zijn filosofie en heeft besloten om een nieuw model te ontwerpen. Zo wil het bedrijf beantwoorden aan de recente vraag van klanten naar toepassingsmogelijkheden zoals een groot hefvermogen in combinatie met een ongeëvenaard besturings- en gebruiksgemak. Vandaag stelt Merlo SpA de nieuwe Turbofarmer TF65.9 voor, een concentraat van essentiële innovaties, zowel qua design als qua inhoud. Het nieuwe ontwerp integreert deze innovatieve technische oplossingen en zal dienen als basis voor toekomstige modellen.

De 6 grootste troeven

  1. Veiligheid

Niet alleen het gevoel, maar ook uitstekende veiligheid dankzij het unieke nivelleringssysteem dat laterale kantelingen tot 11° corrigeert zodat ladingen verticaal opgetild kunnen worden. Bovendien is het geavanceerde laadsysteem CDC standaard geïntegreerd. Bovendien zijn de cabines conform FOPS – niveau II en ROPS

  1. Kracht

Niets is onmogelijk met de nieuwe 170 pk motor en de nieuwste generatie continu variabele transmissie CVTronic. Het genereuze hydraulische systeem – Ladingdetectie en Flow-sharing – kan 160 l/ min. leveren en is uitgerust met een hydraulisch ventiel achteraan om de bereikbaarheid voor onderhoudswerken te maximaliseren

  1. Comfort

De nieuwe cabine is uitgerust met Merlo’s dempingsysteem dat vibraties en lawaai aanzienlijk vermindert. Bovendien zorgen de ruime afmetingen voor een maximaal comfort en zicht voor alle bestuurders – het is echt de beste werkplek!

  1. Robuustheid

Het chassis van de machine is ontworpen om lang mee te gaan en gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. De telescopische giek zorgt steeds voor optimaal nauwkeurige bewegingen, zelfs met zware lasten. De assen leveren een uitstekende trekkracht en effi ciëntie, zelfs op het meest ruwe terrein, en als kers op de taart beschermt een ‘stalen gordel’ van 7 cm dik het volledige chassis tegen schokken of stoten.

  1. Veelzijdigheid

De Turbofarmer-machines zijn compatibel met het brede scala aan voorzetstukken, specifi ek ontworpen voor de verreikers van Merlo die communiceren via het unieke automatische herkenningssysteem. Daardoor kunnen ze in uiteenlopende situaties werken, zelfs de meest zware, wat ze nog veelzijdiger maakt.

  1. Efficiëntie

Deze machine is uitgerust met Eco Power Drive (EPD), waardoor ze nog simpeler en intelligenter wordt. Dat is namelijk een elektronisch aangestuurde hydrostatische transmissie die het motortoerental vermindert wanneer er niet veel kracht nodig is.

Ook interessant voor jou