CRAMER 82V Zero-Turn maaiers op accu – Optimus-Z

12 april 2024

Maak kennis met de nieuwe standaard in duurzaamheid voor groenvoorzieners – de CRAMER Optimus-Z Zero Turn maaiers! Als groenvoorziener weet je dat elke maaiopdracht niet alleen perfectie vereist, maar ook een toewijding aan milieuvriendelijkheid. Met de nieuwe CRAMER Optimus-Z range Zero Turn maaiers ben je verzekerd van een krachtige prestatie die de normen van duurzaamheid […]

Maak kennis met de nieuwe standaard in duurzaamheid voor groenvoorzieners – de CRAMER Optimus-Z Zero Turn maaiers!

Als groenvoorziener weet je dat elke maaiopdracht niet alleen perfectie vereist, maar ook een toewijding aan milieuvriendelijkheid. Met de nieuwe CRAMER Optimus-Z range Zero Turn maaiers ben je verzekerd van een krachtige prestatie die de normen van duurzaamheid overstijgt.

Dankzij het geavanceerde ontwerp en de innovatieve technologieën van CRAMER zijn deze maaiers ontworpen met het oog op efficiëntie en milieubewustzijn. Geniet van ongeëvenaarde wendbaarheid en precisie terwijl je met gemak door elk terrein manoeuvreert, zonder concessies te doen aan prestaties.

Enkele kenmerken van deze vernieuwende range Zero Turn maaiers van CRAMER;

  • Tot 8 uur maaien per accu lading, maximale capaciteit 85.000 m2
  • Vergelijkbaar maximaal vermogen met een 65 PK verbrandingsmotor
  • Maximale maai-snelheid tot 25 km/uur
  • Gegarandeerde constante mes-tipsnelheid van 96 m/sec. door het Constant Smart Cutting SystemTM
  • Gepatenteerde PowrTraq Smart Drive System™ wat de HUB-motoren nagenoeg onderhoudsvrij maakt.
  • LiFePO4-accu aan boord die niet zelf kan ontbranden!

Maar dat is nog niet alles – de CRAMER Optimus-Z maaiers zijn ook ontworpen met een focus op duurzaamheid. Met krachtige, energiezuinige motoren en duurzame materialen verminder je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar bespaar je ook op operationele kosten op de lange termijn.

Doe mee aan de energietransitie in groenonderhoud, investeer in de toekomst van onze planeet met CRAMER en vraag nu een demonstratie aan.

De CRAMER Optimus-Z maaiers zijn verkrijgbaar via uw erkende CRAMER-regiodealer vanaf € 15.701,65 excl. BTW (€ 18.999,00 incl. BTW).

U vindt een CRAMER-dealer op www.cramertools.com

Bekijk hier een impressie video : https://www.youtube.com/watch?v=9Ix58P76wKA

Ook interessant voor jou