Compacte allrounder voor huis en tuin

11 oktober 2022

De nieuwe STIHL hogedrukreiniger RE 100 PLUS CONTROL De nieuwe hogedrukreiniger RE 100 PLUS CONTROL van STIHL is ideaal voor alle reinigingswerkzaamheden in en rond het huis dankzij zijn combinatie van reinigingskracht, hoogwaardige uitrustingen en gebruiksgemak. Zo maakt deze lichte en veelzijdige reiniger met een maximale druk van 150 bar je huis en tuin snel […]

De nieuwe STIHL hogedrukreiniger RE 100 PLUS CONTROL

De nieuwe hogedrukreiniger RE 100 PLUS CONTROL van STIHL is ideaal voor alle reinigingswerkzaamheden in en rond het huis dankzij zijn combinatie van reinigingskracht, hoogwaardige uitrustingen en gebruiksgemak. Zo maakt deze lichte en veelzijdige reiniger met een maximale druk van 150 bar je huis en tuin snel schoon. Dankzij de nieuwe elektronische drukregeling met led-display direct op het hogedrukpistool pas je de waterdruk met één druk op de knop aan. Met de standaard 3-in-1-sproeier schakel je in een handomdraai over van de roterende sproeier naar de vlakstraalsproeier of de sproeier voor reinigingsmiddel, zonder telkens de verschillende sproeiers te wisselen. Met de sproeier voor reinigingsmiddel kan je bovendien reinigingsmiddel uit de geïntegreerde reinigingsmiddeltank toevoegen aan de sproeistraal voor de meest veeleisende reinigingstaken. De praktische antidrilkoppeling op het pistool voorkomt dat de hogedrukslang tijdens het gebruik verdraait. Het doordachte opbergconcept met geïntegreerde slanghaspel en stroomkabelhaak maakt het opbergen eenvoudig en dankzij het ingebouwd chassis verplaats je de reiniger gemakkelijk. Als de klus geklaard is, berg je de compacte machine ruimtebesparend op tot de volgende schoonmaakbeurt.

Overzicht van de verschillende kenmerken van de STIHL RE 100 PLUS CONTROL:

  • Krachtig en robuust

De koudwaterhogedrukreiniger STIHL RE 100 PLUS CONTROL is uitgerust met een hoogwaardige aluminium hogedrukpomp met roestvrijstalen zuigers. Die geeft de compacte, veelzijdige machine een lange levensduur en zorgt voor een druk van 150 bar om alle taken snel te kunnen uitvoeren.

  • Alle benodigdheden voor een perfecte reiniging

De nieuwe STIHL hogedrukreiniger is uitgerust met een elektronische drukregeling. Met deze CONTROL-functie stel je de gewenste waterdruk met slechts een druk op de knop rechtstreeks op het hogedrukpistool in. Het geïntegreerde led-display geeft het geselecteerde drukniveau aan. Zo kan je de werkdruk snel en comfortabel aanpassen aan de specifieke eisen van elke reinigingstaak, of het nu om het huis, de tuin of het reinigen van voertuigen gaat. Een ander praktisch kenmerk is de nieuwe 3-in-1-sproeier op de hogedruklans, die ervoor zorgt dat je de verschillende sproeiers niet meer hoeft te monteren en te demonteren om ze te verwisselen. Door de sproeier eenvoudig te verdraaien, kan je kiezen tussen een vlakstraalsproeier, een roterende sproeier of een sproeier voor reinigingsmiddel.

  • Veelzijdig

De nieuwe koudwaterhogedrukreiniger RE 100 PLUS CONTROL van STIHL biedt met zijn uitgebreide standaarduitrusting alles wat je nodig hebt om de meest uiteenlopende reinigingswerkzaamheden rondom het huis of in de tuin doeltreffend aan te pakken. Zo is er de snelkoppeling met antidrilfunctie, die voorkomt dat de hogedrukslang tijdens het gebruik verdraait, of de sproeier voor reinigingsmiddel waarmee je reinigingsmiddel uit de geïntegreerde reinigingsmiddeltank (volume 500 ml) kan toevoegen aan de sproeistraal. Andere uitrustingen voor speciale toepassingen zijn verkrijgbaar in het uitgebreide assortiment accessoires, van de reinigingsset voor voertuigen en wasborstels voor grote oppervlakken tot een brede selectie lansen, verlengstukken voor hogedrukslangen en reinigingsmiddelen.

  • Goed doordachte uitrusting voor een vlot transport

De STIHL hogedrukreiniger RE 100 PLUS CONTROL valt op door zijn vele praktische details. Zo kan je alle standaardaccessoires direct op de machine opbergen, zodat je alle vereiste benodigdheden direct bij de hand hebt. Hetzelfde geldt voor de gemonteerde hogedruklans, die je ook in de opbergstand aan de machine kan bevestigen – handig tijdens pauzes of na het werk. Bovendien zorgt de geïntegreerde slanghaspel met slanggeleider voor een comfortabele hantering en een ruimtebesparende opslag van de 7 meter lange hogedrukslang. Je kan de stroomkabel ook altijd veilig op de machine wikkelen dankzij twee speciaal daartoe voorziene haken. Het ingebouwd chassis en de stabiele wielen maken het gemakkelijk om de reiniger, die met een gewicht van slechts 9 kg al zeer wendbaar is, te verplaatsen en te manoeuvreren.

De nieuwe STIHL RE 100 PLUS CONTROL hogedrukreiniger is een compacte, veelzijdige machine die reinigingskracht, hoogwaardige uitrustingen en gebruiksgemak uitstekend combineert.

Story image

Met de CONTROL functie van de nieuwe STIHL hogedrukreiniger stel je de gewenste waterdruk in via een druk op de knop, rechtstreeks op het hogedrukpistool. Het geselecteerde drukniveau lees je af op de geïntegreerde led-display.

Story image

De nieuwe STIHL RE 100 PLUS CONTROL hogedrukreiniger is standaard uitgerust met een 3-in-1-sproeier. Zo schakel je in een handomdraai over van de roterende sproeier naar de vlakstraalsproeier of de sproeier voor reinigingsmiddel.

Ook interessant voor jou