CEBEKO WINT MARKETING AWARD

15 september 2017

Traditiegetrouw reikte Matexpo een marketing award uit op de laatste beursdag. CEBEKO was één van de gelukkige winnaars! CEBEKO was de exposant die binnen de categorie van buitenstanden onder de 300 m² de meeste bezoekers registreerde. Wij zijn supertrots om deze award in ontvangst te nemen en zonder onze bezoekers was dit niet mogelijk geweest. […]

Traditiegetrouw reikte Matexpo een marketing award uit op de laatste beursdag. CEBEKO was één van de gelukkige winnaars! CEBEKO was de exposant die binnen de categorie van buitenstanden onder de 300 m² de meeste bezoekers registreerde.

Wij zijn supertrots om deze award in ontvangst te nemen en zonder onze bezoekers was dit niet mogelijk geweest. Daarom willen wij graag de organisatie van Matexpo en ieder van onze bezoekers graag duizendmaal bedanken voor deze leuke prijs!

Tapijten worden opgerold, tenten afgebroken, machines terug opgehaald: het luidt het einde van Matexpo 2017 in. Onze stand is overrompeld met talloze nieuwsgierige personen die graag een kijkje kwamen nemen naar de nieuwste machines in het gamma van Yanmar , MultiOne & Cormidi. Daarom willen wij graag iedereen bedanken die een bezoekje bracht aan onze stand. Mede door jullie is het weer een topeditie geweest. Wie niet aanwezig kon zijn op deze editie, niet getreurd. Matexpo 2019 is just around the corner en CEBEKO zal er sowieso opnieuw zijn! Tot dan!

Ook interessant voor jou