CEBEKO IS OFFICIEEL DEALER EN INVOERDER VAN THWAITES DUMPERS!

6 december 2019

Doorheen de jaren gingen wij diverse samenwerkingen aan om een optimale service te kunnen garanderen. Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in de merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder […]

Doorheen de jaren gingen wij diverse samenwerkingen aan om een optimale service te kunnen garanderen. Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in de merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Thwaites bandendumpers.

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is één van de marktleiders die reeds 6 decennia lang uitblinkt in stevigheid, kwaliteit en degelijkheid. Ze specialiseren zich specifiek in bandendumpers van diverse tonnages. Het geavanceerd ontwerp en de continue investeringen in apparatuur zorgen ervoor dat de klanten steeds het allerbeste kunnen verwachten.

Interesse? Aarzel niet en bel ons op 050 21 49 35 of stuur een mailtje naar info@cebeko.be.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIG AANBOD
https://www.cebeko.be/nl/verkoop/dumpers/dumpers-banden

Ook interessant voor jou