CEBEKO IN DE KIJKER: DUAL POWER

14 december 2018

De voordelen van een dieselmotor & een elektrische motor in één machine? Dat kan! Wij hebben reeds – met veel succes – een aantal machines voor diverse klanten omgebouwd waardoor ze makkelijk kunnen switchen tussen de dieselmotor en de elektrische motor. De voordelen zijn duidelijk, in plaatsen waar men geen gebruik kan of mag maken […]

De voordelen van een dieselmotor & een elektrische motor in één machine? Dat kan! Wij hebben reeds – met veel succes – een aantal machines voor diverse klanten omgebouwd waardoor ze makkelijk kunnen switchen tussen de dieselmotor en de elektrische motor. De voordelen zijn duidelijk, in plaatsen waar men geen gebruik kan of mag maken van de dieselmotor kun je toch gebruik maken van je machine aan de hand van de elektrische motor. Daarnaast kun je dankzij de ombouw besparen op brandstof & is er minder emissie. Een win-win voor jou en voor het milieu.

Dankzij een ombouwprocedure kunnen wij vanaf nu ook machines aanbieden met Dual Power. Deze machines beschikken zowel over een diesel- als over een elektrische motor, waardoor men bespaart op brandstof & zo ook de ecologische voetafdruk verkleint.

Ondertussen hebben wij al een reeks machines omgebouwd tot hybride machines of machines met Dual Power. Concreet wordt er dus op een machine met dieselmotor, een elektrische motor bijgeplaatst, waardoor men makkelijk kan overschakelen van diesel naar elektrisch en omgekeerd. Het klinkt simpel, maar het is een proces waarbij men bij een specialist moet aankloppen. Klanten kunnen met de Dual Power-machines kiezen welke motor ze gebruiken in functie van het uit te voeren werk, maar besparen sowieso op brandstof. Daardoor zijn de emissie-waarden van een Dual Power-machine ook lager. Een win-win voor de klant, en voor het milieu.

 

Meer weten? Neem contact op via info@cebeko.be of op 050 21 49 35.

 

 

CEBEKO OP “HET SALON”.

 

Van 23 tot 25 februari kun je ons terugvinden op Het Salon voor landbouw, tuinbouw & park in Expo Roeselare. Benieuwd om de nieuwste producten van Yanmar, Cormidi of Multi-One te ontdekken en ze meteen ook eens met je eigen ogen te zien? Breng ons zeker een bezoekje op de stand.

Het Salon voor land- en tuinbouw editie 2019 vindt plaats op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 februari 2019 in Expo Roeselare. Open van 10u tot 19u. Reeds 40 jaar heeft Het Salon de reputatie van een heel sterke, regionale land- en tuinbouwbeurs. Met ruim 20.000 bezoekers in 3 dagen is deze vakbeurs dan ook de place-to-be voor de professional in de land- en tuinbouw. Reden te meer om Het Salon verder uit te bouwen rond de drie grote pijlers: landbouw, tuinbouw en park.

Meer info: www.landentuinbouwsalon.com

FIJNE FEESTEN! – VERLOFREGELING

We wensen jullie graag fijne feesten en een succesvol 2019! CEBEKO blijft tijdens de eindejaarsperiode beschikbaar. Enkel op 24, 25 & 31 december en op 1 januari zijn onze kantoren gesloten. Aarzel zeker niet om ook tijdens het kerstverlof contact op te nemen voor de aankoop of huur van een machine.

Ook interessant voor jou