CEBEKO denkt mee aan de toekomst

13 oktober 2019

CEBEKO is reeds 35 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet-, bouw- en tuinmachines. Wij bieden u een uitgebreid en compleet machinepark met een heel resem aan up-to-date machines. CEBEKO is erkend en officieel dealer-invoerder van de YANMAR minigraafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers en ook van de Cormidi […]

CEBEKO is reeds 35 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet-, bouw- en tuinmachines. Wij bieden u een uitgebreid en compleet machinepark met een heel resem aan up-to-date machines. CEBEKO is erkend en officieel dealer-invoerder van de YANMAR minigraafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers en ook van de Cormidi compacte rupsdumpers. Sinds kort zijn we ook officieel dealer-invoerder geworden van Thwaites bandendumpers afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast bezitten wij een uitvoerig aanbod walsrollen, verreikers, hoogwerkers én schaarliften. Van kleine graafwerken binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, CEBEKO levert de beste oplossing. Ook voor het onderhoud en het herstellen van uw machines kunt u bij CEBEKO terecht. Wij beschikken over een eigen service atelier en constructiewerkplaats om uw machine steeds aan te passen naar uw wens.

Emissiebeperking is een brandend actueel thema in de bouwsector. CEBEKO denkt mee aan de toekomst en we dragen daarom graag ons steentje bij. Al geruime tijd wordt er gewaarschuwd dat onze sector meer aandacht moet besteden aan het verminderen van de uitstoot. CEBEKO volgt hier de trend van het compact materieel die massaal overgaat op accu-aangedreven elektrische motoren. Zo hebben wij recent enkele elektrische machines toegevoegd aan ons aanbod waaronder de Cormidi C85 Lithium Battery en de MultiOne EZ 7 Plus.

Sinds 2015 is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Cormidi dumpers. De Cormidi C85 Lithium Battery, onze nieuwste aanwinst, is een minidumper met lithium batterij die een hoge energiedichtheid en langere levensduur biedt. Deze minidumper heeft een laadvermogen van 800 kg en is inzetbaar voor diverse taken zoals bouw, renovatie en tuinaanleg. Net zoals alle Cormidi-modellen is ook deze machine smaller dan één meter. Gezien deze elektrische variant minder geluid en uitstoot produceert, is hij ideaal om te gebruiken in kleine binnenruimtes. Dankzij de touch screen display kunt u steeds het batterijniveau en de snelheid van de machine observeren. Hoewel de batterij een lange levensduur heeft, kan hij indien nodig steeds vervangen worden in minder dan 3 minuten tijd.

Als erkend dealer van MultiOne hebben wij onlangs hun gloednieuwe EZ 7 Plus mogen ontvangen. MultiOne is een Italiaans bedrijf waar wij sinds 1 september 2016 officieel mee samenwerken. Hun compacte wielladers zijn voorzien van een multifunctionele joystick die elk accessoire kan bedienen.
De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geeft de mogelijkheid zeer snel en zonder lekkage, twee of drie hydraulische connecties te maken. Met ruim 200 originele accessoires, kunnen de MultiOne machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier,  heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift en zoveel meer.

Deze kniklader is gebaseerd op de bestseller 8-serie en beschikt over twee elektromotoren, één voor de wielaandrijving en één voor de aandrijving van de hydrauliekpomp. De kniklader weegt 1.800 kg en haalt een maximale rijsnelheid van 12 km/h. Maar waar staat EZ dan voor? EZ staat voor ‘Emission Zero’, wat wil zeggen dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden bij het gebruiken van deze kniklader. Nog een sterkte van dit product is de zeer lage geluidsproductie. Hieruit kunnen we concluderen dat deze machine oog heeft voor de leefomgeving. De EZ 7 Plus heeft daarnaast ook heel wat voordelen in uw eigen belang. Door het ontbreken van een dieselmotor zijn de onderhoudskosten veel lager dan voorheen. Ook uw bedrijfskosten zullen lager zijn dankzij de prijsvoordelen van een elektrische machine.

Ook interessant voor jou