Briggs & Stratton presenteert nieuwste producten op International Rental Exhibition 2023

6 juni 2023

Motorspecialist Briggs & Stratton presenteert binnenkort de nieuwste productinnovaties van Vanguard als onderdeel van zijn geoptimaliseerde aanbod. Dat gebeurt tijdens de International Rental Exhibition 2023, die van 6-8 juni 2023 plaatsvindt in MECC Maastricht. Bezoekers aan stand 2102 maken kennis met de nieuwste Vanguard-accu’s en -motoroplossingen van Briggs & Stratton, met een reeks motoren, accu’s […]

Motorspecialist Briggs & Stratton presenteert binnenkort de nieuwste productinnovaties van Vanguard als onderdeel van zijn geoptimaliseerde aanbod. Dat gebeurt tijdens de International Rental Exhibition 2023, die van 6-8 juni 2023 plaatsvindt in MECC Maastricht. Bezoekers aan stand 2102 maken kennis met de nieuwste Vanguard-accu’s en -motoroplossingen van Briggs & Stratton, met een reeks motoren, accu’s en de gloednieuwe OEM Selectable Speed-app.

Bij de voorgestelde producten ontdekken bezoekers de nieuwe verwisselbare accu Vanguard Si 1,5 kWh en de eencilinder 400 EFI/ETC, en ervaren ze de voordelen van de OEM Selectable Speed-app. Het gamma is speciaal ontworpen om servicemogelijkheden te maximaliseren, en uitdagingen het hoofd te bieden die typisch zijn bij de verhuur van machines en materieel. Van de ontwikkeling van verschillende verwisselbare accu’s, in een uitgebreide reeks van 1,5 kWh tot 10 kWh, tot nieuwe technologie voor verbrandingsmotoren: Briggs & Stratton werkt steeds samen met fabrikanten van originele apparatuur (OEM’s) om te garanderen dat zijn universele aanpak een innovatieve oplossing op maat is die inspeelt op de specifieke vereisten van elke fabrikant van originele apparatuur op de verhuurmarkt.

De nieuwe eencilinder Vanguard 400 EFI/ETC is speciaal ontworpen om vaak voorkomende prestatiegebonden problemen in de sector aan te pakken. De elektronische benzine-injectie (EFI) verbetert de weerstand tegen oudere brandstof terwijl de elektronische gasklepaansturing (ETC) reageert op elke belasting om een stabiel, consistent vermogen aan te houden. Bezoekers aan de stand kunnen ook de Vanguard-accu’s bekijken, met onder meer de verwisselbare accupacks Si 1,5 kWh. Deze packs zijn inwisselbaar tussen applicaties, waardoor ze stilstandtijd verminderen en de efficiëntie verhogen. Met de gloednieuwe OEM Selectable Speed-app wijzigen gebruikers de vereisten voor motoren eenvoudig in de app, een primeur voor Briggs & Stratton.

Bezoekers kunnen terecht bij experts van Briggs & Stratton. Ze maken er kennis met het actuele productaanbod en ontdekken hoe ze de oplossingen van Briggs & Stratton kunnen integreren in hun eigen professionele werking. Het team kan bogen op een stevige vakkennis, in 2022 bekroond met de ERA Technical Committee Award. Tijdens de uitreiking van dit jaar zetelt Paul Bramhall, Director Electrification/Rental EMEA, in de jury. “Ons team heeft hard gewerkt aan een productportfolio dat onze gebruikers waardevolle, degelijke oplossingen biedt”, vertelt Pia Weimer, marketingdirecteur EMEA – Engines & Power bij Briggs & Stratton. “We kijken ernaar uit die dit jaar voor te stellen op de International Rental Exhibition, en te laten zien welke aanwinst onze schitterende producten betekenen voor de markt van de machineverhuur. We zullen de bezoekers aan onze stand enthousiast verwelkomen, het gamma voorstellen en hen helpen de best mogelijke oplossing voor hun behoeften te vinden.”

Ook interessant voor jou