BRIDGESTONE LANCEERT FLEETCARE: GEÏNTEGREERDE OPLOSSING VOOR BANDEN- EN WAGENPARKBEHEER

1 juni 2022

Fleetcare is de nieuwe oplossing voor banden- en wagenparkbeheer van Bridgestone EMIA’s. Deze zorgt voor meer efficiëntie en lagere operationele kosten voor wagenparken dankzij een compleet pakket van één mobiliteitspartner. Fleetcare combineert Bridgestone’s premium banden en oplossingen voor bandenbeheer met Webfleet, Europa’s nummer één oplossing voor wagenparkbeheer. Fleetcare wordt ondersteund door bewezen technologieën en kan […]

  • Fleetcare is de nieuwe oplossing voor banden- en wagenparkbeheer van Bridgestone EMIA’s. Deze zorgt voor meer efficiëntie en lagere operationele kosten voor wagenparken dankzij een compleet pakket van één mobiliteitspartner.
  • Fleetcare combineert Bridgestone’s premium banden en oplossingen voor bandenbeheer met Webfleet, Europa’s nummer één oplossing voor wagenparkbeheer.
  • Fleetcare wordt ondersteund door bewezen technologieën en kan worden aangepast aan de unieke behoeften van elk wagenpark. Het is gericht op het verlagen van de totale eigendomskosten (TCO), het verhogen van de klanttevredenheid, tijdsbesparing, het ondersteunen van compliance, het maximaliseren van de veiligheid en beveiliging en het verbeteren van de duurzaamheid.

Bridgestone, wereldwijd marktleider op het gebied van banden en duurzame mobiliteitsoplossingen, lanceert Fleetcare. Dat is een geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer die de activiteiten van wagenparken moet optimaliseren.

Fleetcare, een evolutie van Bridgestone’s Total Tyre Care, combineert het top-gamma van Bridgestone-banden en oplossingen voor bandenbeheer met oplossingen voor wagenparkbeheer van Webfleet, Europa’s nummer één telematicaoplossing voor wagenparken. Met Fleetcare beschikken wagenparkeigenaars over een compleet pakket van één enkele mobiliteitspartner en kunnen ze de totale eigendomskosten (TCO) verlagen.

Afgestemd op de unieke behoeften en eisen van individuele wagenparken

In het huidige en toekomstige mobiliteitslandschap vragen wagenparken maximale efficiëntie, convenience en duurzaamheid. De Bridgestone-oplossingen ontwikkellen zich snel om aan deze eisen te voldoen en zo meerwaarde te creëren voor de klant en de samenleving.

Fleetcare biedt fleetklanten een groot aantal voordelen, waaronder verlaging van de totale eigendomskosten, maximale klanttevredenheid, tijdsbesparing, naleving van de regelgeving en meer duurzaamheid, veiligheid en beveiliging.

Via IoT en datagestuurde inzichten en diensten biedt Fleetcare ook op zakelijk ​ vlak voordelen. Het is ontwikkeld voor managers van commerciële wagenparken die op zoek zijn naar een uitgebreid en modulair oplossingspakket dat kostenbeheersing en automatisering toevoegt aan hun dagelijkse activiteiten. Dit helpt hen in de besluitvorming.

Fleetcare zorgt voor een revolutie op de fleetmarkt door zowel oplossingen voor banden- als fleetmanagement aan te bieden met geïntegreerde en gekoppelde gegevens en rapportage. Die zijn beschikbaar onder één overeenkomst en worden geleverd door één enkele partner. Dankzij het gebruik van gecombineerde banden- en voertuiggegevens biedt Fleetcare slimmere en meer voorspellende onderhoudsoplossingen. Dat zorgt voor geoptimaliseerde prestaties en meer gebruiksgemak.

‘Luisteren naar de veranderende behoeften van klanten’

Mark Tejedor, Vice President Commercial Replacement and OE bij Bridgestone EMIA: “Kostenefficiëntie, gemak en duurzaamheid zijn op dit moment de drie grote prioriteiten voor wagenparken. Als je gebruik maakt van veel dienstverleners, is het altijd een uitdaging om het maximale effect op elk van deze prioriteiten te bereiken. We begrijpen dat dit een belangrijk pijnpunt is voor fleetowners en -operators. Daarom hebben we Total Tyre Care omgevormd tot Fleetcare, een geïntegreerde oplossing voor alle banden- en fleetmanagementbehoeften.”

“Met Fleetcare bieden we een unieke en modulaire oplossing die tegemoetkomt aan een groot aantal belangrijke zakelijke behoeften, van kosten tot compliance, van veiligheid tot duurzaamheid. Het zal de activiteiten van onze fleetklanten versnellen dankzij de synergieën tussen onze fleetmanagement- en bandenbeheeroplossingen. Deze lancering is nog maar het begin, met nog meer spannende innovaties op komst.”

Dit project sluit aan bij de Bridgestone E8 Commitment. Dit engagement moet richting geven aan het beleid en tegelijkvoor vertrouwen moet zorgen bij toekomstige generaties. De Bridgestone E8 Commitment bestaat uit acht waarden die beginnen met de letter “E” (Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment). Aan de hand van die waarden wil Bridgestone samen met werknemers, de maatschappij, partners en klanten een duurzame samenleving realiseren. Fleetcare sluit aan bij “Ecology: Toegewijd aan het bevorderen van duurzame bandentechnologieën en -oplossingen die het milieu voor toekomstige generaties in stand houden”, “Efficiëntie: Toegewijd aan het maximaliseren van de productiviteit door het bevorderen van mobiliteit”, “Economie: Toegewijd aan het maximaliseren van de economische waarde van mobiliteit en bedrijfsvoering”, “Energie: Toegewijd aan de realisatie van een koolstofneutrale mobiliteitssamenleving”, “Uitbreiding: Toegewijd aan non-stop mobiliteit en innovatie die mensen en de wereld in beweging houdt”, en “Gemak: Toegewijd aan het brengen van comfort en gemoedsrust in het mobiliteitsleven”.

Ook interessant voor jou