Bobcat stelt machines ter beschikking voor hulp in Turkije

13 februari 2023

Doosan Bobcat stelt machines ter beschikking voor hulp aan de regio’s in Turkije die getroffen zijn door de aardbevingen. Het gaat om schrankladers en graafmachines die gebruikt kunnen worden voor het opruimen van puin en het herstel van de infrastructuur. Ook stuurt Doosan Bobcat lichtmasten en aggregaten die ingezet kunnen worden op plekken waar de […]

Doosan Bobcat stelt machines ter beschikking voor hulp aan de regio’s in Turkije die getroffen zijn door de aardbevingen. Het gaat om schrankladers en graafmachines die gebruikt kunnen worden voor het opruimen van puin en het herstel van de infrastructuur. Ook stuurt Doosan Bobcat lichtmasten en aggregaten die ingezet kunnen worden op plekken waar de energievoorziening is uitgevallen. In het totaal gaat het om materiaal met een waarde van ongeveer een miljoen euro.

De medewerkers van Doosan Bobcat leven enorm mee met de Turkse bevolking en hopen dat het ter beschikking stellen van machines een bijdrage levert aan het herstel van de enorme schade.

De machines zijn deze week geleverd door Turkse dealers. Voor de financiering werkt Doosan Bobcat samen met Doosan Group, het moederbedrijf. Ook bij andere rampen zoals aardbevingen, tornado’s overstromingen de afgelopen jaren in de Verenigde Staten, China, Haiti, Japan en Nepal heeft Bobcat machines ter beschikking gesteld.

Ook interessant voor jou