Bestel jouw rijwerk onderdelen voortaan online via verhoevenrijwerk.nl!

12 januari 2021

Verhoeven Rijwerk is al ruim 60 jaar dé specialist voor al je rijwerk onderdelen. De passie voor rijwerk is diepgeworteld in de organisatie. Je kunt bij Verhoeven terecht voor advies én onderdelen van de beste kwaliteit. En vanaf vandaag kun je je rijwerk onderdelen ook online bestellen op de Verhoeven Rijwerk shop! Op de Verhoeven Rijwerk […]

Verhoeven Rijwerk is al ruim 60 jaar dé specialist voor al je rijwerk onderdelen. De passie voor rijwerk is diepgeworteld in de organisatie. Je kunt bij Verhoeven terecht voor advies én onderdelen van de beste kwaliteit. En vanaf vandaag kun je je rijwerk onderdelen ook online bestellen op de Verhoeven Rijwerk shop!

Op de Verhoeven Rijwerk shop kun je de onderdelen voor jouw rubbertrack rijwerk zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. Voor onderdelen die op voorraad zijn, geldt; op werkdagen voor 15:00 besteld = vandaag nog verzonden.

Als je onderdelen nodig hebt voor het stalen rijwerk van jouw machine, dan kan je eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Na ontvangst van je aanvraag nemen onze rijwerk specialisten snel contact met je op.

Gehele Benelux

Met www.verhoevenrijwerk.nl richt Verhoeven Rijwerk zich op de Nederlandse markt. Daarnaast is er ook een webshop ontwikkeld voor de Belgische markt. De Belgische shop is beschikbaar in twee talen: Vlaams en Waals.

Zoekmethodes

Het zoeken naar rijwerk onderdelen op de shop is mogelijk op drie manieren:

  • Je kan zoeken op het merk & type van jouw machine
  • Op het OEM nummer van het bij jou bekende onderdeel
  • En als je rubbertracks nodig hebt kan je ook zoeken op de afmeting van de track.

Er is dus altijd wel een methode die bij jouw zoekopdracht past, waardoor je snel de onderdelen vindt die met zekerheid op jouw machine passen.

Topmerken

Het assortiment op de Verhoeven Rijwerk shop bestaat uit onderdelen van de merken Berco en VemaTrack. Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen; een betere kwaliteit dan die van dit Italiaanse merk bestaat simpelweg niet. VemaTrack is het eigen Verhoeven Rijwerk merk. Kies je voor VemaTrack dan profiteer je van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kennisspecialist

Verhoeven Rijwerk beschikt over enorm veel kennis op het gebied van rijwerk, door het eigen merk VemaTrack en 60 jaar ervaring in deze branche. Om deze reden worden er regelmatig in-house kennisdagen georganiseerd voor klanten. Maar deze kennis willen we ook graag delen met andere machine eigenaars.

Zo lees je op de shop onder andere: op welke slijtpatronen je kunt letten per rijwerk onderdeel, hoe je de levensduur van je rijwerk kunt verlengen en wat je het beste kunt doen als je rubbertrack is ingescheurd. Ook kun je diverse video’s bekijken waarin wordt uitgelegd waar je op moet letten bij het reviseren van je rijwerk en hoe je een revisie het beste kunt uitvoeren.

(Heb je hulp nodig bij reparaties of revisies van jouw rijwerk? Ook dan staat Verhoeven Rijwerk nog steeds voor je klaar).

Meer info? Ga naar: https://www.verhoevenrijwerk.nl/

Ook interessant voor jou