Bergerat Monnoyeur gaat “old school” mee met Matexpo ter gelegenheid van hun 40ste editie!

1 augustus 2023

Cat® machines Dit jaar gaan we een mooie mix maken van nieuwe en oude machines: naast onze nieuwe machines met superieure prestaties, spitstechnologieën, innoverende eigenschappen en functies… hebben we enkele oldtimers van onder het stof gehaald! Ontdek de verbazingwekkende wereld van Cat® machines op Matexpo, de toonaangevende beurs die je niet mag missen! Bewonder onze […]

Cat® machines

Dit jaar gaan we een mooie mix maken van nieuwe en oude machines: naast onze nieuwe machines met superieure prestaties, spitstechnologieën, innoverende eigenschappen en functies… hebben we enkele oldtimers van onder het stof gehaald!

Ontdek de verbazingwekkende wereld van Cat® machines op Matexpo, de toonaangevende beurs die je niet mag missen! Bewonder onze nieuwste generatie machines, waaronder de indrukwekkende Cat® 350 en de ongelooflijk populaire compacte versies zoals de 325 en 315. Met volledige integratie bieden wij technologisch geavanceerde oplossingen die je niet wilt missen. Maak ook kennis met onze bandenkranen, die voorzien zijn van cutting-edge technologieën zoals weegsystemen en geavanceerde 2D- en 3D-systemen. Deze innovatieve functies zijn rechtstreeks af fabriek geïntegreerd in de machine, wat resulteert in een naadloze en efficiënte werking.

Maar dat is nog niet alles! Laat je betoveren door ons uitgebreide assortiment worktools. Van Sorting & Demolition Grapples tot de nieuwste generatie crushers en hamers, hebben we de perfecte match voor jouw machine.

Bergerat Rent

Huurmachines zijn een belangrijk segment in het kader van specifieke projecten op korte en lange termijn. Op het juiste moment de juiste machine ter beschikking hebben op de juiste plaats, zonder financiële zorgen, daarvoor kan je op Bergerat Rent rekenen. Eén dag of meerdere jaren, steeds de nieuwste machines ter beschikking met verregaand advies, service en onderhoud inbegrepen in een vaste huurprijs.

Bezoek Bergerat Rent tijdens Matexpo en ontdek de juiste oplossing op maat van uw business en uw projecten.

Eneria

De GEH2® EODev op waterstof is de perfecte oplossing voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een manier om hun energiebehoeften te verduurzamen. Het is een krachtige, duurzame en betrouwbare oplossing die uw bedrijf kan helpen om te besparen op energiekosten en uw impact op het milieu te verminderen.

Let’s Do The Work!

Mis deze kans niet en kom onze nieuwigheden ontdekken en bezoek onze prachtige stand B01!

Ook interessant voor jou