BELEEF MEER MAAIPLEZIER IN UW TUIN

9 februari 2021

Een goed onderhouden gazon is altijd een lust voor het oog. Nu meer dan ooit. John Deere introduceert in 2021 nieuwe functies in de zitmaaiers van de serie X100. Ook de series X300 en X500 krijgen een update en we brengen drie nieuwe ZTrak Zero-Turn modellen op de markt. De zes modellen van de serie […]

Een goed onderhouden gazon is altijd een lust voor het oog. Nu meer dan ooit.

John Deere introduceert in 2021 nieuwe functies in de zitmaaiers van de serie X100. Ook de series X300 en X500 krijgen een update en we brengen drie nieuwe ZTrak Zero-Turn modellen op de markt.

De zes modellen van de serie X100 zijn uitgerust met het stijlvolle nieuwe motorkapontwerp. Dankzij de hydrostatische transmissie en de naast elkaar geplaatste pedalen kan de bestuurder van richting veranderen zonder een voet op te heffen. Daardoor zijn de grasmaaiers zeer comfortabel te bedienen. De grasopvangzak kreeg een nieuw design om het legen en reinigen eenvoudiger te maken. De opvangbak is standaard op de zitmaaiers X117R, X147R en X167R en is als optie leverbaar op de modellen X107, X127 en X167 met zijuitworp. Op de modellen X127 en X167 is het dashboard, dat lijkt op het dashboard van een auto, nu uitgerust met een makkelijk afleesbare brandstofmeter. De nieuwe stoel met open rugleuning op selecte modellen uit het gamma, biedt vooral op warme dagen meer comfort.

Alle zitmaaiers van de series X300 en X500 krijgen in 2021 krachtigere motoren. Zo kunnen ze steilere hellingen aan, maaien ze sneller grotere oppervlakken en leveren ze betere prestaties bij het sneeuwblazen in de winter. De modellen X354, X370 en X380 zijn uitgerust met een nieuwe hoge rugleuning die voor meer comfort en steun zorgt.

Daarnaast breidt John Deere het assortiment zitmaaiers in 2021 uit met drie nieuwe Z500 Zero-Turn modellen. De Z515E, Z530M en de topmodellen uit het gamma Z545R zijn erg wendbaar. Zo maait u snel, vooral rond obstakels en op oneffen terrein. De drie machines hebben een diep maaidek met een maaibreedte van 122 cm (42 inch) en een brede uitworp voor een uitstekende verdeling van het gras, zelfs bij hoge snelheid. Alle modellen zijn standaard uitgerust met een robuust frame en bescherming tegen kantelen (ROPS). De Z545R heeft een krachtige motor met elektrische brandstofinjectie, een elektronische handgashendel en ingebouwde ledverlichting (standaard op het R-gamma en optioneel op de E- en M-modellen).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale John Deere dealer.

Ook interessant voor jou