APV Apparatuur voor winterservice Professionals in ijs en sneeuw

8 november 2021

Het winterservice materieel van APV is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik tot en met professionals in de gemeentelijke sector. Naast de WD 40 M2 die zich reeds jaren bewezen heeft op de markt is APV nu gekomen met 2 nieuwe typen zoutstrooiers: de UDW 100 ende UDW 250 WD 40 M2- Klein maar machtig De […]

Het winterservice materieel van APV is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik tot en met professionals in de gemeentelijke sector. Naast de WD 40 M2 die zich reeds jaren bewezen heeft op de markt is APV nu gekomen met 2 nieuwe typen zoutstrooiers: de UDW 100 ende UDW 250

WD 40 M2- Klein maar machtig

De WD 40 maakt indruk met zijn veelzijdigheid op een breed scala aan apparaten.
Of het nu op de quad, de laadbak van de pick-up of een aanhangerkoppeling is.
De installatie is net zo eenvoudig als het bedienen van het apparaat zelf. Het strooibereik kan gemakkelijk worden ingesteld tussen 1-5 m, zelfs tijdens bedrijf. Met één druk op de knop stopt het doseren precies, zodat het strooimiddel alleen daar terecht komt waar het moet. Met een containerinhoud van 40 liter (ca. 50kg zout) ben je goed voorbereid op de volgende winter.

UDW 100 M1 – Universeel de winter door

De UDW 100 is een betrouwbaar apparaat voor de professionele winterdienst. Zijn potentieel wordt volledig benut met de roestvrijstalen doseereenheid, die is uitgerust met een zaaias voor nauwkeurige dosering. Of het nu gaat om zout of split.
Door de brede zaais is de kans op brugvoming van zout aanzienlijk verminderd.
Met de UDW 100 bent u optimaal uitgerust voor alle situaties. De container heeft een inhoud van 105 liter (ca. 120kg zout) De volledig elektronische regeling van de bedieningsmodule maakt het mogelijk om zowel de werkbreedte als de strooihoeveelheid aan te passen tijdens het rijden vanaf de bestuurdersstoel. Daarnaast beschikt u over speciale kenmerken zoals een afdraaiproef voor exacte dosering en een ledigingsproces voor het volledig legen van het strooimiddel.

UDW 250M1 – De grote universele

Heeft u meer inhoud nodig? Kies dan vandaag nog voor de UDW 250M1. Geniet van alle voordelen van de UDW 100 met een uitgebreid containervolume van 250 liter (ongeveer 280kg zout). Dit maakt de UDW 250 ideaal voor de grotere oppervlakten. De UDW kan optioneel worden voorzien van verlichting voor gebruik in de vroege ochtenduren. Om de functionaliteit van de UDW-serie verder uit te breiden, bieden wij optioneel een schophouder (bezem, sneeuwschep, etc.) en een afdraaischakelaar voor het instellen van de juiste hoeveelheid te strooien zout.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kruse Ootmarsum BV

Postbus 78
NL 7630 AB Ootmarsum T. 0541 291 756
E. info@kruse.nl
I. www.kruse.nl

Ook interessant voor jou