ACO. we care for water

19 maart 2024

Eind maart staat ACO zowel op Vlariodag als op Vakbeurs Openbare Ruimte. Innovatieve oplossingen voor duurzaam waterbeheer zullen worden voorgesteld. Tijdens Vlariodag presenteert ACO de Stormsed Vortex. Dit gepatenteerd sedimentatiesysteem werkt op het principe van hydrodynamische afscheiding. Het haalt op een eenvoudige wijze tot 80% van alle verontreinigende stoffen uit het regenwater. Ook de Q-Brake […]

Eind maart staat ACO zowel op Vlariodag als op Vakbeurs Openbare Ruimte. Innovatieve oplossingen voor duurzaam waterbeheer zullen worden voorgesteld.

Tijdens Vlariodag presenteert ACO de Stormsed Vortex. Dit gepatenteerd sedimentatiesysteem werkt op het principe van hydrodynamische afscheiding. Het haalt op een eenvoudige wijze tot 80% van alle verontreinigende stoffen uit het regenwater. Ook de Q-Brake Vortex, een debietregelaar voor de gecontroleerde afvoer van regenwater voordat het in de waterloop of riool wordt afgegeven, zal er staan.

Daarnaast krijgen de afvoergoten PowerDrain Seal in met Freestyle afdekroosters ook een plekje op de stand. Hiermee kunnen steden en gemeenten uitpakken en een eigen identiteit uitstralen.

Op Vakbeurs Openbare Ruimte daarentegen staat Qmax centraal, een slimme oplossing voor afwatering en buffering van grote oppervlakken. Licht van gewicht, robuust, geschikt voor de zwaarste verkeersbelastingen tot klasse F 900, met een eenvoudige installatie. Het Qmax-systeem maakt deel uit van ACO’s oplossingen voor efficiënt regenwaterbeheer.

Bezoek ACO op:

  • Vlariodag: dinsdag 26 maart, Antwerp Expo
  • Vakbeurs Openbare Ruimte: woensdag 27 en donderdag 28 maart, Brussels Expo, paleis 3 stand 3.28

Over ACO
Als internationale marktleider en familiebedrijf zijn we gepassioneerd door waterbeheer. We beschermen mensen tegen water en water voor de mensheid en de toekomst. Onze geavanceerde materialen en technologieën bieden slimme oplossingen voor het opvangen, reinigen, vasthouden, afvoeren en hergebruiken van water.

Ook interessant voor jou