56V professionele ECHO X-Series heggenschaar

19 april 2024

Bij het ontwikkelen van nieuwe 56eFORCE professionele 56V accu gereedschappen, heeft ECHO de eigenschappen en prestaties van de benzine variant als basis genomen om de overstap van benzine naar accu zo gemakkelijk mogelijk te maken voor gebruikers. Deze enkelzijdig knippende professionele heggenschaar is gebaseerd op de 2-takt variant HCS-3210ES, met talrijke verbeteringen en dezelfde snoeilengte. […]

Bij het ontwikkelen van nieuwe 56eFORCE professionele 56V accu gereedschappen, heeft ECHO de eigenschappen en prestaties van de benzine variant als basis genomen om de overstap van benzine naar accu zo gemakkelijk mogelijk te maken voor gebruikers.

Deze enkelzijdig knippende professionele heggenschaar is gebaseerd op de 2-takt variant HCS-3210ES, met talrijke verbeteringen en dezelfde snoeilengte.

Met een opvallend laag gewicht van slechts 2,9 kg (3,9 kg met accu) is deze heggenschaar ruim 1 kg lichter dan de HCS-3210ES en zelfs lichter dan de meeste andere producten in combinatie met een accu van vergelijkbare Wh-waarde. Het geluidsniveau is bijna 5 dB(A) lager op 89,6 dB(A) en de trillingen zijn bijna gehalveerd in de accu-uitvoering.

De DHCS-2800 biedt 2 maximaal instelbare mes-snelheden van 3.200 en 4.600 min-1, waardoor u kunt kiezen tussen grof snoeien of fijn trimmen op hoge snelheid.

Het drijfwerk is voorzien van een magnesium behuizing met stalen tandwielen en gekooide naaldlagers, wat zorgt voor krachtige overbrenging van de koolborstelloze DC-motor naar de 3-voudig geslepen messen.

De machine kan worden gebruikt in regenachtige omstandigheden. Alle X-serie modellen van ECHO voldoen aan de IPX4 beschermingsklasse. De autonomie van deze machine in combinatie met de 2,3 Ah accu’s is duidelijk hoger dan de laadtijd van deze accu. Met de aanschaf van deze heggenschaar en twee van deze accu’s kunt u ongestoord blijven werken.

De aantrekkelijke ergonomie van deze enkelzijdig knippende machine wordt versterkt door een standaard gemonteerde bladruimer, een kunststof blad dat het verwijderen van snoeiafval vergemakkelijkt en het werken versnelt.

De ECHO 56eFORCE heggenschaar DHCS-2800 is verkrijgbaar bij de erkende ECHO dealer in uw regio vanaf  € 660,33 excl. BTW (geleverd zonder accu en lader).

U vindt een ECHO-dealer via www.echodependonit.com .

Ook interessant voor jou