2e editie Demo Days gelanceerd!

3 oktober 2019

Na een succesvolle 38e editie van MATEXPO, is het organisatieteam meteen gestart met de voorbereidingen van de 2e editie van Demo Days. Deze zal plaatsvinden op 5 en 6 september 2020, op de prachtige site van de ‘Terril de SaintAntoine’ in de gemeente Boussu (Provincie Henegouwen). Het aanvraagdossier loopt daar, maar de principiële goedkeuring is […]

Na een succesvolle 38e editie van MATEXPO, is het organisatieteam meteen gestart met de voorbereidingen van de 2e editie van Demo Days.

Deze zal plaatsvinden op 5 en 6 september 2020, op de prachtige site van de ‘Terril de SaintAntoine’ in de gemeente Boussu (Provincie Henegouwen). Het aanvraagdossier loopt daar, maar de principiële goedkeuring is er al.

Grondverzet blijft de basis van het opzet. Er zijn wel enkele belangrijke wijzigingen ten opzichte van 2018. Zo zal het drankenaanbod in de exposantententen ruimer zijn, wordt er een koelkast voorzien en zal elke exposant over een scherm beschikken om video’s of presentaties af te spelen. Voor bepaalde exposantencategorieën zijn er bovendien ook enkele wijzigingen:

GRONDVERZET Er mogen 6 in plaats van 5 machines gedemonstreerd worden en de exposant kan ervoor kiezen om niet enkel graafmachines te tonen, dit in tegenstelling tot de eerste editie. Op die manier verruimt het aanbod machines voor de bezoeker aanzienlijk.

ACCESSOIRES & TECHNOLOGIE Deze exposanten mogen voortaan een eigen buitenstand nemen, waarbij ze 1 graafmachine naar keuze meebrengen. Hiermee mogen dan accessoires (bakken, grijpers,…) of technologie (3D, laser,…) gedemonstreerd worden.

Deze 2e editie van DEMO DAYS mikt op zo’n 50 exposanten en 5.000 bezoekers.

Ook interessant voor jou